Naiyafly Bungee Cords Premium Heavy duž se vanjski karabiner bungee kablovi sa kukama TENT LANYARD konop za traganje

Naiyafly Bungee Cords Premium Heavy duž se vanjski karabiner bungee kablovi sa kukama TENT LANYARD konop

KM 7.84

Iznos

Specifikacija : Materijal : gumeni materijal. Značajke : visoka elastičnost. Debljina konopa : 8 mm. Veličina : 30cm / 11.3in (neobavezno). Lista pakiranja : 1 * elastičan uže. Kad se kampirate na otvorenom, možete se brinuti da će vaš šator lako promijeniti svoj položaj zbog vjetra i drugih razloga. Ovim elastičnim kablom možete popraviti šator na mjestu i uživati ​​u kampu koja vam se sviđa ;. Možete koristiti i ovaj elastični pojas da biste popravili kofer na košaricu bez dodavanja bilo čega, jer na oba karabina ima samo jedan karabin na oba kraja ;. Elastični konop izrađen je od gume velike čvrstoće, što je izdržljiv i jednostavan za popravljanje. Postoje 4 različite dužine, što vam može pomoći kada trebate postaviti svoj šator ili organizirati pribor za kampiranje. Pored toga, ako dužina nije dovoljna, uže možete povezati brzim kukom da biste dobili dužinu koja vam je potrebna. Pogodno za paket prtljaga, ogrevnog drveta, čuvanje šatorskih dodataka, vrpca itd. Može se koristiti kad god predmet treba biti vezan ili suspendovan. Kad se kampirate na otvorenom, možete se brinuti da će vaš šator lako promijeniti svoj položaj zbog vjetra i drugih razloga. Ovim elastičnim kablom možete popraviti šator na mjestu i uživati ​​u kampu koja vam se sviđa ;. Možete koristiti i ovaj elastični pojas da biste popravili kofer na košaricu bez dodavanja bilo čega, jer na oba karabina ima samo jedan karabin na oba kraja ;.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Palmer Snow jakna [Loden Green]
  • Novo

Palmer Snow jakna [Loden Green]

KM 25.00

Rip Curl Palmer Snow Jakna u mjestu Green ima hidroizolaciju od 10k i 6 džepova, kao i podesive manžete, kapuljač za crtanje, DWR prevlake, suknje u prahu, kapuljače, praškaste šavove

-Marts zamjena za 1998- Volvo C Horn
  • Novo

-Marts zamjena za 1998- Volvo C Horn

KM 12.95

19982002 VOLVO C70 Horn Noteshornlow Tone Quality Fits : 1992 Fits Motori : OEM : 40365DProduct Atributi : Hardver Uključen : Da Nosači (i) Uključeni : Da Terml Spol : 3 Terml Količina :