Pčelinji odijelo, profesionalna svijetlo smeđa Jedna pčelar za veo visoke rezolucije za pčelare za pčelarstvo L

Pčelinji odijelo, profesionalna svijetlo smeđa Jedna pčelar za veo visoke rezolucije za pčelare za pčelarstvo

KM 3.75

Iznos

Bee odijelo, profesionalno svijetlo smeđe Jednodijelni rezolucija za pčelare za pčelarstvo za pčelarstvo L
Specifikacija :
stanje : pčela Odijelo
materijal : poliester-pamuk
Boja : svijetlosmeđa
Težina : cca 901 G-953g / 31.6oz : Veličina proizvoda : L, XL, XXL opcionalni dodatni duljina od vrata sa zatvaračem na šešir TOP ± 3cm / 1.5in lista paketa :
1 x pčelinji odijelo Napomena :
1. Uzorak na kosti pčela je nepravilan. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. jednodijelno pčelinje odijelo, koristeći visokokvalitetni poliester-pamučni materijal, koji je mekan i ugodan za nošenje . posebno dizajniran za pčelare, to je potreban uređaj za sprečavanje pčela grickanje prilikom brige o pčelama. Izvrsna izrada, može puniti vaše tijelo i spriječiti da pčelinji ujes . sa velom visoke rezolucije, možete učinkovito vaše lice bez utjecaja na vid.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zidni muralni - Stardust
  • Novo

Zidni muralni - Stardust

KM 3.00

Otporan, vodootporan i ogrebotinasti zidni zidni muralni zidni mural "Stardust " Zidni mural "Stardust " sa nadahnjujućim motivom bit će efikasan ulov za oči za svaku unutrašnjost...