Set budističke Dijeljenje bakrene kovanice Prop Divine Igra kašika

Set budističke Dijeljenje bakrene kovanice Prop Divine Igra kašika

KM 13.48

Iznos

Opis
Ovo je divinacijski igrac, izrađen od bambusa, bakrenog materijala, praktičnog i korisnog, sigurnog. Ove kovanice mogu biti rekviziti za reprodukciju za reprodukciju i vežbanje pažnje naših igrača! Takođe može povećati zabavu igre i pogodno za Fortune-Telling Divination Game. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : bambus, bakar
. - Veličina : oko 10,00x6,00x6,00cm / 3,93x2. - izrađen od premium bambusa, bambojskog kante i kovanica je izdržljiv, nije lako biti slomljen. - kanta za kazivanje bogatstva široko se koristi u hramu i dinanskoj trgovini, vrlo neophodno. - Naša profesionalna kineska rekvizita za divinaciju moraju ispunjavati potrebe igre koje govore sreće. - Savršen poklon za vaše prijatelje koji će otvoriti trgovinu, da bi izrazili svoje najbolje želje. - Takođe, oni se mogu koristiti kao i igrač za igru, za igranje sa prijateljima i porodicama, vrlo zanimljivim.
Lista pakiranja : 1 x bambusov lonac. 3 x bakreni novčići od premium bambusa, bambusovog kante i kovanice je izdržljiv, nije lako slomiti. Morate ispuniti potrebe za igrama koji govore bogatstvo . Savršen poklon za svoje prijatelje koji će otvoriti trgovinu, da bi izrazili svoje najbolje želje .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji