GRANATELLI motorni sportovi 307540C 4. In. Samo elektronski izrez izduvnih gasova

GRANATELLI motorni sportovi 307540C 4. In. Samo elektronski izrez izduvnih gasova

KM 35.49

Iznos

GRANTELLI Motorni sportovi je snažna inženjerska pozadina omogućava GMS da se fokusiraju na dizajniranje i inženjersko elektroničke komponente zasnovane na računaru Nudi impresivne inovacije kompletnih sistema ovjesa za Ford Mustange, Chevrolet Corvettes i Chevrolet Corvettes i najmoćnije svjetske sustave za samostojeće i Twin Turbo za sve američke mišićeve automobile najbolje su u poslovanju, nudeći jedinstvene karakteristike i nudeći jedinstvene karakteristike i Bennifits se ne nalaze u drugim dijelovima poput ove. Istinski završava sa kompresetom kompromisa. Granatelli dizajn je mrtav miran za ulicu i široko otvorena za traku. Ovi se izduvni ventili za električni čip mogu pričvrstiti na većinu standardnih izreza i mogu se u potpunosti otvoriti i zatvoriti s pilotskom kabinom s preklopkom : niti potrebe za zadržavanjem prekidača. Interni procesor sa mozgom automatski se otvori i zatvara exgaust kapiju za osiguranje da nikada ne pretjerujete iz vale. Granatelli Električni izduvni izduvni izduvni izduvni kamion, od O-G miljučići do visokotehnološke EFI čudovišta, takođe na putu do jednostavnih zaliha Fateurecnc 6061 Avion Avion-momentni momentni momentni motorni trajni čelični nosač sa dugim trajnim čeličnim nosačem Superior zaptivaci za glavu za pravilno zatvaranje za pravilno učvršćivanje Materijal : 4,0 in.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Proizvedeno od strane Rad Dezigns lider u naljepnicama prozora od 2008 Ovaj morski supruga naljepnica je tamnozelena i iznosi 26u x 10 Sve narudžbe isporučuju isti ili sljedeći radni dan.

Executive Series Modeli e-1 saturn v
  • Novo

Executive Series Modeli e-1 saturn v

KM 22.50

Daron je američka zrakoplovna kolekcionarna i prenošenja tematskih igračaka Nudeći vazduhoplovnu industriju i nezavisne trgovine igračama i hobiju najkvalitetnije proizvode koji su jedi