Brave od legure ne-cinka, brava za ladicu, ormar za prikaz za kućanstvo za namještaj za ured

Brave od legure ne-cinka, brava za ladicu, ormar za prikaz za kućanstvo za namještaj za ured

KM 3.00

Iznos

Brave od legure bez cinka, brava za ladicu, ormar za prikaz za kućanstvo za ured
Specifikacija : Naša brava je napravljena od legure cinka, i jeste sigurno i ne- Zaključavanje je pogodno za sve vrste ladice kod kuće i u uredu. Može se koristiti više puta i izdržljivo za dugu upotrebu. Značajke : : Izrađene od legure cinka, sigurnog i ne-. Može se koristiti za sve različite vrste ladice; Pogodno u domaćinstvu i uredu. Jednostavna instalacija : Jednostavan za instaliranje i prikladno za korištenje brave. Zakraban i izdržljiv : Zaključavanje se može koristiti više puta i izdržljivo za dugu upotrebu. Dizajn protiv krađe : Brava prihvaća tehnologiju protiv krađe, koja čuva vašu ladicu. SPECIFIKACIJE : Stanje : 100% Materijal : legura cinka : 138-22, 138-32 Optionalni prečnik rupe : cca. 19mm / 0,74 Kina : cca.05oz Popis paketa : 2x tipke 1x brava 1x ukrasni 6x vijci 1x jastučići Napomene :
1. Molimo vas da dobijete grešku 0-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.
: Napravljena od legure cinka, sigurna i ne-. Može se koristiti za sve različite vrste ladice; Pogodno u domaćinstvu i uredu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Create Creature iznenađenje
  • Novo

Create Creature iznenađenje

KM 2.67

Prekinite se u svoj sanduk, oslobodite svog zvijeri i baci ih u ciljeve Stezari za sanduke Funders su spremne letjeti i osloboditi monstrualno zabavne i grube zvukove kada ih srušite, razbi