Etereauty Retro Multi-Elements prsten za prsten prstena gljiva listov zvijezda prsten dekor srebra

Etereauty Retro Multi-Elements prsten za prsten prstena gljiva listov zvijezda prsten dekor srebra

KM 9.99

Iznos

Opis
Ovaj prsten je izrađen od materijala visoke klase koji je prijateljski prema vašem. Odlikuje se osjetljivim modeliranjem, što je izvrsno i šik. Izgled je pogodan za bankete, zabave, datume i porodicu. Može se široko koristiti kao rekviziti za scenske performanse, ukras kostime i. Dnevni ukras haljina. Čini divan poklon za vašeg prijatelja, porodice i ljubavnika. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : legura
. - Prsten je napravljen od kvalitetnog materijala, koji je prijateljski za vašu kožu. -Fatures multi-elemenata - gljive, lišće i zvijezde dekore, što je puno smisla za modu. - Isedovoljan materijal osigurava dug radni vijek za vas. -Unique i modni dizajn čini vas više izvanrednim među publom. -Prodaj za muškarce 'ukras. Čini divan poklon za vašeg prijatelja, porodice i ljubavnika.
Prsten 1 x. Prsten je izrađen od kvalitetnog materijala, koji je prilagođen vašoj koži . Odlikuje se multi-elemenatu - gljive, list i zveznike, koji su puni osjećaja modne . Odabrani materijal osigurava dugi radni vijek za vas. Jedinstveni i modni dizajn čini vas više izvanrednim među publom . savršeno za muškarce 'ukras. Čini divan poklon za vašeg prijatelja, porodice i ljubavnika.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji