Halloween Ghost Model Privjesak kreativni prizor na otvorenom za vanjski

Halloween Ghost Model Privjesak kreativni prizor na otvorenom za vanjski

KM 2.33

Iznos

Opis
Ovo je takva zabava za viseće ukrašavanje duhova! Odrasli i djeca. uživao u ovom pogledu duhova, a vi ste ga mogli vidjeti iz daleke. Dekoracija se može široko koristiti u tržnom centru, popločani dio dvorišta, travnjaka, vrtom,. Dvorište, uklete kuće, pab, bar, zabava. Odličan je dodatak. Noć vještica, Božić, odmor unutarnji i vanjski ukrasi. funkcije
. -Materijal : krpa, pjena
. - Dekoracija duhova izrađena je od visokokvalitetnog materijala za izdržljivu upotrebu. - savršen za Halloween zabavu i svaku stvar koja vam je potrebna za savršen zabavni ukras. - zastrašujući ukras je neophodan za svaku zastrašujuću ukletu kuću, groblje ili ulaz!
. - pogodan za ukras za halloween zabavu i ukletsku kuću. - Dugotrajni ukrasi Halloween koji možete ponovo iskoristiti za uštedu troškova dekora.
Dekoracija duhova izrađena je od visokokvalitetnog materijala za trajnu upotrebu . savršeno za Noć vještica Party i svaka stvar koju trebate za savršenu zabavu. Pogodno za Halloween Party Dekoraciju i ukletsku kuću . Dugotrajni ukrasi za Noć vještica koje možete ponovo iskoristiti sljedeće godine za uštedu troškova dekora.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji