Miuline Auto držač telefona, nosač za odzračivanje zraka 360 ° nosač nosača mobilnih telefona za automobile kompatibilne sa svim najraženim telefonom

Miuline Auto držač telefona, nosač za odzračivanje zraka 360 ° nosač nosača mobilnih telefona za automobile

KM 5.00

Iznos

Specifikacija :
Naziv proizvoda : Držač automobila
Materijal : abs
Veličina : 127x119x71mm / 5x479inch
Boja : crna
Rotiranje : 360 °
Primenljivo Telefon : do 6,9 inča
Prikladno : Automatski otvori za automobile, nadzorna ploča
Napomena :
1/> 1.Due Na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.Pregledajte laganu razliku dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Značajka :
【Stabilan i siguran】 Držač telefona automobila izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a, sa dvostrukim zaštitnim okvirima i Meka guma koja može spriječiti da se mobilni telefoni padnu čak i kad se vozi na lomljivim putevima. Dvije police na dnu čine vaš telefon stabilnijom.
【Anti-ogrebotina】 Visokokvalitetna guma ovog držača telefona zraka može učinkovito zaštititi lopatice za telefon i izlazu zraka iz ogrebotina. Klip s gumenim jastukom može čvrsto držati telefon bez grebanja.
【Rotiranje】 Podesivo donje noge može se uklopiti za sve telefone, a kugla za rotaciju 360 ° može pretvoriti telefon sa portreta u pejzažnu režim kao svoju sklonost Da biste ispunili svoj puni raspon vizualnih potreba.
【Jednostavna instalacija i uklanjanje】 Samo stavite svoj uređaj u postolje i gurnite dvije ruke da biste je stekli, a zatim pritisnite tipku na leđima da biste ga oslobodili.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zimski ušteda
  • Novo

Zimski ušteda

KM 6.25

Slatki crtani automobilski branik naljepnice protiv sudara za automobilski branik Notebook Mobile Product Opis : Scenarij aplikacija : Može se zalijepiti na gotovo sve površine! Samo oguli