Anti klizač Silikonski jastuk za nos Neklizajući naočale za podizanje nosa Povećaj jastučići za naočale za naočale

Anti klizač Silikonski jastuk za nos Neklizajući naočale za podizanje nosa Povećaj jastučići za naočale

KM 3.00

Iznos

Karakteristike :
1 Dizajniran za ljude s ravnim nosom! Pored povećanja visine, može igrati i bez klizanja! Nikad nije lako spustiti iz naočala! Efekat je vrlo dobar!
2. Pogodno za sve vrste ploča optičkih okvira, TR-90, TR-100, okviri za sunčanje ploče, plastični okviri. Jastučići za nos dostupni su u crnoj i prozirnom. Mekani silikon sa ergonomskim oblikom, ovi jastučići za nos čine da se naočare osjećaju sjajno, sjede bolje i eliminiraju bilo kakve bolove ili nelagodu. Jednostavan za instalaciju, ne zahtijeva nikakve alate, samo ogulite i zalijepite ove samoljepljive jastučiće za nos na svojim čašama. Super ljepljive sigurnosne podrške za izdržljivost i dugovječnost, stvara se okviri bolje. Napomena :
1. Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta. Molimo vas da dopustite manje odstupanja zbog ručnog mjerenja.
Specifikacija :
Tip : Anti klizač za nos
Prozirna : 1,8 mm, 2,5mm
crna : 1,8 mm, 2,5 mm
materijal : silikon
qty : 1 par
upotreba :
1. Prvo očistite naočale deterdžentom kako biste spriječili da ulje na površini ne ošteti proizvod i utječe na učinak. Zalijepite neklizajuću ploču na rubu lupkaste položaja jastučića za nos (svaki paket ima upute)
3.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 13.47

Više stilskih proizvoda, kliknite našu trgovinu : tagur Žene modne ljetne casual seksi bez rukava za nogave hlače za noge Znak.Materijal : poliester Napravljen od visokokvalitetne tkanin

Mackie d. Firewire kartica
  • Novo

Mackie d. Firewire kartica

KM 174.50

Računari nisu ništa novo na današnjem DJu, ali kao što sve više i više laptoptopa pojavljuju se u kabini Dj, jedna stvar koja nedostaje je jednostavna digitalna veza između DJ miksera