Božićni umjetnički cvijet sjaji zlatni prah Dvoslojni Dvoslojni DIY Anti-Fade Realistična scena scena od vijenac Xmas Dekoracija stabla lažni cvijet za festival

Božićni umjetnički cvijet sjaji zlatni prah Dvoslojni Dvoslojni DIY Anti-Fade Realistična scena scena

KM 4.00

Iznos

Opis :
Izvrsni postupak bojanki, ovaj umjetni cvijet može vam pružiti svijetlu boju i nije lako izblijediti
Što ovaj umjetni cvijet može ponuditi vam je sjajan dizajn praha i realni izgled, koji mogu ukrasiti vaš Božić Party da vam gosti učini radosnijim za uživanje u festivalu. Napravljen je od visokokvalitetnog plastike, krpe, zlatnog praha.
Dužina ovog proizvoda je 14cm.
To je savršen božićni poklon i ukras za zabavu, može ukrasiti i dnevni boravak, spavaću sobu, restoran itd.
Naziv predmeta : Božićni cvijet
Materijal : plastika, krpa, Zlatni prah - Karakteristike : Dekorativno, u redu Izrada, festival detalji veličine : dužina : 14cm / 5,51 "(približno)
Napomene :
zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti neznatno razlikuje se od slika.
Molimo vas da se razlikuje drugačija dimenzija zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje : 1 x božićni cvijet dom i vrtne čestitke i zabava isporučuje božićni privjesak & Drop ukrasi. Ima izvrsnu izradu, prekrasan izgled i jedinstvenu osobnost. Cijena je razumna, a stil je jedinstven. Na raspolaganju je izvrsni postupak bojanke, ovaj umjetni cvijet može vam pružiti svijetlu boju i nije lako izblijediti . Što ovaj umjetni cvijet može ponuditi dizajn sjaja i realni izgled, koji mogu Pa ukrasite svoju božićnu zabavu da vam gosti učini radosnijim za uživanje u festivalu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Transcend GB Jetdrive Lite
  • Novo

Transcend GB Jetdrive Lite

KM 59.99

Besprekorni dizajn Otvaranjem kartice TRANSCENDa Jetdrive Lite Storage za Mac Book Air i Macbook Pro s Retina zaslonom Jetdrive Lite ekspanzijske kartice su brz i jednostavan način za dobiv