3D kristalne naljepnice za pločice DIY vodootporne samoljepljive zidne naljepnice

3D kristalne naljepnice za pločice DIY vodootporne samoljepljive zidne naljepnice

KM 3.50

Iznos

10pc 3 D naljepnice za kristalne pločice DIY vodootporne samoljepljive naljepnice Fetures : 1 naljepnice za piling i lijepljenje pločica : kore i špilke su izrađene od ekološki prihvatljivih materijala, otpornog na toplinu i i lako obrišite za uklanjanje mrlja. Pogodno za glatke i čiste površine. Može se zalijepiti na zid. Ako se ne može zalijepiti, molimo koristite ljepilo da pomogne.Never pretvorite žutu tokom vremena - za razliku od ostalih marki na tržištu, naše pločice nikada neće pretvoriti žuto vremenom. Površina polica : Veličina kore - i -Stick pločica je približno (otprilike 10 cm x 10 cm). Mala je i prikladna, jednostavna za korištenje i može pokriti svaki kut.Pack od 10 listova - kutija od 10 listova visokokvalitetnih 3 D gel kristalnih naljepnica, s ukupnom pokrivenom od oko 0,1 kvadratnih metara (može Potpuno svaki ugao) To je lako učiniti sami štap pločicama u kuhinji ili kupaonici, samoljepljivim, stabilnim adhezijom, može se dobro zašiti i ugraditi prema veličini, ne može se saviti do ugla, ne fugiranje, bez ljepila, bez nereda, nema posebnih alata, nije potrebno iskustvo. 1x10cmweight : oko 32-paketa sadrži : 1 set 3 D kristalnih pločica naljepnica : PVC. Koristite sigurne i usklađene materijale, možete osigurati da koristite. Loše svjetlo i ekran, bit će malo greške, hvala na razumijevanju.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

CATERPILLAR TUBE AS-CY TACHARMINT
  • Novo

CATERPILLAR TUBE AS-CY TACHARMINT

KM 2.67

Specifikacije Caterpillar Tube ASCY (2172763) 2172763overall Dužina (u) : 122verovenalna širina (u) : 1.8 Overall Visina (inča) : 1.6 kompatibilni modeli za broju dijela 2172763 Paving Co

Prerano rođenje od strane Keith znoja
  • Novo

Prerano rođenje od strane Keith znoja

KM 4.55

0075596278522 Unaprijed : dobro stanje To nije povratak jer je dosljedno izbacio evidenciju od kasnih 80ih, a zapravo nije kreativno ponovno prevod jer nije ništa promijenio u svojoj igri..