Podloga za ribu podloge Kalcijum Kamen Prirodni kalcijum Mineral za kornjaču

Podloga za ribu podloge Kalcijum Kamen Prirodni kalcijum Mineral za kornjaču

KM 3.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
r. Baš kao i vitamini, minerali i p H uravnotežena voda za ljude, vaše kornjače i kornjače također su potrebne te stvari za svijetle boje, zdravo uzgoj, topljenje i reprodukciju! Dakle, kada dodate naš mineralni kamen na svoj tenk, dajete svoje prijatelje kornjače, najbolje zdravlje!
r. funkcije
r. -Kolor : bijeli. -Materijal : kalcijum. - Siguran za sve kornjače, gmizave, zemaljske životinje i druge vodene životinje. - Sa bogatim elementima u tragovima, ovaj kalcijum kamen ima duži život i stvarno je ekonomski. - Lako se koristi. Ne trebate ga oprati i može se koristiti u rezervoar za ribu koji se može koristiti. - Ekonomski prijateljski, kompozicija hranjivih sastojaka nalazi se u kalcijevom kamen i može se otopiti što neće zagađivati ​​vodu. - Kamen kalcijum se brzo razgrađuje, ali neće zagađivati. Sef za sve kornjače, gmizave, zemaljske životinje i druge vodene životinje rezervoar kalcijuma kalcijum kalcijum, mineral ribe mineral, kamen za brušenje ribe, pribor za ribe, pribor za ribu, mljeveni kamen. Uz bogat elementi u tragovima, ovaj kalcijum kamen ima duži život i to je zaista ekonomski. Lako se koristi. Ne trebate ga oprati i može se staviti u rezervoar za ribu koji se direktno koristi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 3.00

Premium materijal : Automatski gumb izrađen je od vrhunske PU kože i materijala, a je otporan na habanje, čvrsta i izdržljiva Udobna vožnja : Ovaj gumb zupčanika može poboljšati va�