U visokoj struku Sigurnosne pantalone žene prozračne tajice Push up gaćice Abdomen trbuh hip podiže donje rublje Black m (80-100kg)

U visokoj struku Sigurnosne pantalone žene prozračne tajice Push up gaćice Abdomen trbuh hip podiže

KM 1.33

Iznos

Opis : Praktično : Sigurnosne hlače mogu steći masnoću na trbuhu i trbuhu, efikasno i praktično To su sigurnosne hlače i donje rublje, potreban je samo jedan par, multifunkcionalno : gaćice su besprijekorne i mogu se pogubiti, što može izbjeći sramotu. Donje rublje se može oblikovati i rub protiv uvijanja, otporan na klizanje, otporan na protiv uvijanju i pogodnije. Boja : crna / boja kože / zelena / žuta / siva / ljubičasta ružičasta.Material : lylon.size : m / l / xl / xxl.note : Možda postoji nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija . Možda bi mogla biti mala greška zbog različitih mjerenja ručnih ruku. Pakovanje uključuje : 1 komade sigurnosne hlače. Praktično : Sigurnosne hlače mogu zategnuti masnoće na trbuhu i trbuhu, efikasan i praktičan . bešavne : gaćice su besprijekorne i mogu se pogubiti, što se može izbjeći sramota : donje rublje, a proizvodi protiv uvijanja, anti-rub - otporan na pranje i prikladniji . 2 u 1 : To su sigurnosne hlače i donje rublje, potreban je samo jedan par, višenamjenski. Trodimenzionalna struktura stražnjice.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 54.66

Idealna zamjena preciznost koja se dizajnira da odgovaraju performansi originalne crevo kočnice na određenim vozilima Pozicioni specifičan proizveden za precizne mjerenja kako bi se osi