Tolobeve četkica za pseć za kućne ljubimce, četkica za demotivanje grablje za pse i mačke uklanja se labav donji podaci

Tolobeve četkica za pseć za kućne ljubimce, četkica za demotivanje grablje za pse i mačke uklanja se

KM 4.93

Iznos

Vaša potraga za savršenom četkom za njegu kućnih ljubimaca konačno je završena! Naš pećni ljubimac je savršena veličina za srednje i velike mačke i pse Grahu je dovoljno široka da uhvati dovoljno kose, a ergonomski dizajnirani da bi bilo ugodno za upotrebu. Uhvatite više kose s manje poteza četkice za brzo čišćenje. Prekomjerna kosa i krzno može biti izazov za pseće i mačke. Sa četkicom za kućne ljubimce Tolobeve sada možete očistiti sve vrste prostirki i zapetljača. Četkica za dotjeranje pasa i mačaka odlična je i za prolijevanje i depozicija vaših pasa ili mačaka. Upotreba profesionalnog kompleta za dotjeranje pasa prednosti za kućne ljubimce nadilaze samo izgledati sjajno. Poboljšava mentalno stanje i ponašanje vašeg ljubimca. Važno je i za njihovo zdravlje! Kako koristiti1. Pronalaženje čvorova ili zapetljača. (Obavijest : Ako vaš ljubimac ima puno čvorova ili zapetljani, molim vas prvo dajte kupku. Na ovaj način učinak korištenja našeg njegu alata bit će bolji. Molimo vas da držite dno matiranog krzna u slučaju uzrokovanog bola. Lagano izbiti prostirku i psi su ga četkaju pomoću alata. Uvek češljajte u pravcu rasta kose. Odstranjenost sa zubom tankom stranom za tvrdokorne tangere i mat. Završite sa čvrstom na zub za stanjivanje i prelijevanje da biste došli do najboljih rezultata njegovanja . Brzo i lako Dematt i Demaggle Vaše kućni ljubimci Riješite sve vrste prostirke i tangeta - čak i brzim prostirkima Sa velikim životinjama da pomognu u prorjeđivanju i drobilištu i dvostrukog i 3,93 inča i odmrzavajuće grčeve i dematiranje grabičarke čine savršenim veličinama češaljkom za pse ili češalj mačaka sjajno za velike ili malene kapute 【2 U 1 zubima od nehrđajućeg čelika Posebni za dugotrajni kućni ljubimci】 - Naša četkica za kućne ljubimce sa dvostruko obostranim oštricom dizajniranim, jedna strana za tvrdoglave prostirke i zapetljane, a druga za redovnu četku za uklanjanje de-matiranja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 0.67

Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje Napomene : Tvornički podešen pritisak zraka ovog proizvoda je 100psi...

Djevojke Party Headdress
  • Novo

Djevojke Party Headdress

KM 7.50

Ova je artikal kose koji je pogodan za djecu i ugodno za nošenje Dizajni dizajn luka i Antlera učinit će vaše dijete više i najljepše Savršeno za djecu da obuče na božićnu zabavu..