Huanledash Praonica rublja Ergonomija Snažna deterdžencija Otporna na kapljicu Nerdijsko čišćenje Soft Četkica za pranje rublja Domaćinstvo domaćinstava

Huanledash Praonica rublja Ergonomija Snažna deterdžencija Otporna na kapljicu Nerdijsko čišćenje Soft

KM 2.33

Iznos

Opis : Sadrži guste čekinje koje su udobno meke, ova četka za čišćenje čini snažnu snagu čišćenja, snažnu moć pjene i nema oštećenja na vašoj odjeći Pored toga, ima ergonomski zahvat sa glatkom, bez da se udobno drži za višenamjetnu upotrebu, ova četka za čišćenje pogodna je za pranje odjeće, četkanje, četkanje tepiha i može se nositi s raznim tepihom potreba čišćenja, što omogućava upotrebu. Izgrađen je od plastičnog materijala. Dužina četkice za čišćenje je 10cm, širina je 5,5cm, a visina 4,5cm. Četkica za čišćenje je pogodna za sve vrste mjesta i mrlje. Može se koristiti za čišćenje odjeće, pantalone, cipela, tkanine, itd.item naziv : čišćenje četkice : plastične površine : jaka deterdžentnost, nordijski stil, ergonomicssize Detalji : 10cm x 5,5cm x 4,5cm / 3,94 "x 2,17 " x 1,77 "(približno) Napomene : Zbog razlike u zaslonu i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.Plesila je lagana razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja. Pakovanje : 1 x četkica za čišćenje Početna i Vrt Domaćinstvo i čišćenje Proizvodi za čišćenje Četkica. Ima izuzetno izradu, prekrasan izgled i jedinstvena ličnost. Cijena je razumna, a stil je jedinstven . Dužina četkice za čišćenje je 10cm, širina je 5,5cm, a visina je 4,5 cm . četkica za čišćenje pogodna je za sve vrste mrlja i mrlja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 37.99

Jednostavna instalacija pomoću samoljepljive trake Čišćenje i grijanje trake Mala instalacija pomoći će poklopcu bolje da ga drži na mjestu izrađen od visokokvalitetnih materijala..