Brzi RC pločak otporan na pad za bazene i jezera Funkcija Funkcija

Brzi RC pločak otporan na pad za bazene i jezera Funkcija Funkcija

KM 11.99

Iznos

Opis UDI001 je hladan i smiješan električni brod za 2,4 GHz, koji je spreman za pokretanje kutije, a sadrži hrapavi trup ABS protiv naginjanja i usvajaju vodeno hlađene moćnog motora kako bi se napravio jedno-potporni motor do 25km / h. Pokreće se ugrađenim punjivim lipom lipom od 600m Ah za izdržljive za upotrebu, a alarm s niskim baterijom upozorava vas kada je brod gotovo van snage, tako da znate kada ćete glavu. Beshe, samo-ispravljanje značajke omogućava vam da svoj brod držite u igri čak i ako se kapse. Sa jednostavnim za kontrolu i reprodukciju, to je zaista divan električni RC brod za izbor . - Marka : Udirc . - Model : UDI001 VINOM . - Boja : boja randomizirana. - Materijal : izdržljiv Tvrdi ABS plastični i metalni. - Veličina : oko 342x89x88mm . - i 2,4 GHz visoki električni RC Speedboat . - visoki električni RC brod, sa do 25 km / h (15 mph) . - izgrađeno -U vodootrijesnom sistemu kako bi dobro zaštitio motor od pregrijavanja, za siguran i pouzdan za upotrebu . - vodootporni trup sa modularnim dizajnom protiv nagiba izgrađen je od ABS plastike otporan na udarce. - 2,4 GHz frekvencijska tehnologija može učiniti visoko Kapacitet otpora s uznemiravanjem. - Potpune funkcije : Napred / unazad, skrenite lijevo i udesno . - Alarm sa slabom baterije upozorava vas kada je brod gotovo van snage, tako da znate kada se znate za obalu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.33

Provjerite svoju godinu, napravite i modelirajte u detaljima proizvoda prije kupovine zamjenski diferencijalni ležajevi i brtvi 1 godina garancije Ovaj diferencijalni komplet dolazi s nado

Unaprijed - vi ste
  • Novo

Unaprijed - vi ste

KM 2.56

'Autentičan Pravi' Trofej Božje nevjerojatne milosti '! Renee Parker je višedentirani vokalista, govornika, umjetnika i bogoslužeka koji Bog koristi moćno da bi "postavio zarobljenike"