Wollično smiješni ukrasi za životinje sa šarenim balonom Car Redview Ortrong Privjesak poklon

Wollično smiješni ukrasi za životinje sa šarenim balonom Car Redview Ortrong Privjesak poklon

KM 5.00

Iznos

Bullet bodovi :
1 Izrađen je od lagane smole, lako se družiti; Jednostrani sublimacijski tisak, posebna zanatstva, nije lako obojiti, nije lako izblijediti. Životinjski ukrasi su vrlo pogodni za retrovizore, vence, vence, terase, vrata itd. Vrlo slatki privjesci za automobile koji mogu donijeti zabavu na vaša putovanja. 2021 Ekskluzivni suveniri : Naše odlikovanja 2021 su savršeni suveniri za objesiti božićne drveće, automobile, stepenice, radne površine, hodnike, spavaće sobe, dnevne sobe, automobile i bilo gdje za ukrašavanje vašeg doma. Privjesak za životinje balona je elegantan, sladak i lijepo uređen unutar automobila. Ovo će biti sjajan poklon za vaše prijatelje ili porodicu. Takođe se mogu koristiti kao pokloni za odmor, ukrase i razne suvenire. Paket uključen : 1 * Privjesak za rukotvorine.
Opisi :
Materijal : visokokvalitetna smola + mekana pjena
Veličina : 15 * 7cm
Težina : O 60g
Paket uključen :
1 * ukras za životinje 1. Izrađen je od lagane smole, lako se objesiti; Jednostrani sublimacijski tisak, posebna zanatstva, nije lako izblijediti. Pas ukrasi su vrlo pogodni za retrovizore, vence, vence, terase, vrata itd. Vrlo simpatični privjesci za automobile koji mogu se prilagoditi vašem Putovanja . 2021 Ekskluzivni suveniri : Naš 2021 ukrasi su savršeni suveniri za objesiti božićne drveće, automobile, stepenice, radne površine, hodnike, spavaće sobe, dnevne sobe, automobile i bilo gdje za ukrašavanje vašeg doma .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Prilična ljubav - Freda
  • Novo

Prilična ljubav - Freda

KM 2.00

Ovaj glatki silikonski 30 funkcija zečja vibrator je nevjerojatno opremljen da vam pruži intenzivnu noćnu noć u noć Oblik ovog elegantnog i elegantnog ružičastih igračaka je glatka i