Sarkoyar A File mape Vertikalni džepovi Multifunkcionalni gumb Snap Prijenosni ispit Papir Papir dokument harmonikas

Sarkoyar A File mape Vertikalni džepovi Multifunkcionalni gumb Snap Prijenosni ispit Papir Papir dokument

KM 1.33

Iznos

Ova mapa je dovoljno velika da udovolji vašim dnevnim potrebama za pohranu Zatvaranje gumba pruža bolju zaštitu od gubitka datoteka. Šuplja ručka olakšava nošenje. Ova mapa je dizajnirana sa 13 zasebnih džepova, tako da može pohraniti i sortirati dokumente, važne radove i ispitne papire, držeći ih da organizuju i omogućuju efikasno pronaći datoteke koje želite . Naše mape mogu Držite dokumente, primitke, vizitke, ispitne papire, račune, pisma, papire, kartice, ugovore i više. Idealno za dom, ured, školu i putovanja. Ove mape su izrađene od PP materijala, što je sigurno, nosivo i ekološki prihvatljivo, nije lako slomiti i deformirati, možete ih koristiti sa samopouzdanjem. Mape su posebno dizajnirane za organizovanje dokumenata Za bolje očuvanje i pogodni su za ljude koji trebaju efikasno raditi. Savršeno za kućnu, uredsku i školsku upotrebu . Uvođenje naše mape datoteka, savršeno rješenje za organizovanje i skladištenje vaših važnih dokumenata. Bilo da trebate pratiti račune, posjetnice, ispitne papire, račune, pisma ili ugovore, ovu mapu datoteka vas je pokriveno. Dizajnirana sa 13 zasebnih džepova, ova mapa vam omogućava da lako klasificirate i pronađete dokumente koji vam je potrebni efikasno. Nema više gubitka vremena pretraživanja kroz gomile papira! . Sa svojom prostranom veličinom, ova mapa datoteke pruža dovoljno prostora za pohranu svih vaših svakodnevnih potreba.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom
  • Novo

Hamsa ruka s ribljim zidnim zidom

KM 2.00

Hamsa ruka s ribljem amulettom ručno rađenim staklenim zidom viseći donosi sreću i prosperitet vašem domu Amulet vas blagoslovi s obilnom ljepotom, srećom, dobrom zdravlju i ljubavlju.

FloorPad Poljski12x18tan od 5
  • Novo

FloorPad Poljski12x18tan od 5

KM 2.67

Floor Pad Polish12x18tan Širina : 12 u Vrsta pakiranja : rasuti Debljina jastučića : 1 u Boja : preplanula Vrsta proizvoda : Podni poliranje Materijal : netkani prirodni / poliesterski

Strappy bikini set
  • Novo

Strappy bikini set

KM 0.67

Napravljeno sa 4smjernim trikotom (82% mikrofibra, 18% Spandex), ovaj strapppy bikini set je savršen pratilac za sve ljetne pobjede S podesivim elastičnim trakama za savršeno uklapanje ..