Ženske hlače set ruched vezati useljenim vrhovima širokih hlača na širokim nogama, ležerne sažetke ljetne na ulici

Ženske hlače set ruched vezati useljenim vrhovima širokih hlača na širokim nogama, ležerne sažetke ljetne

KM 1.67

Iznos

2pcs Women Hlants set, vezanje čvrstog boja dugih rukava s vratom V-izrez + hlače sa širokim nogama
Specifikacije :
. Spol : Ženski
. Materijal : poliester
. Stil : Ležerni
. Uzorak : pune boje
. Boja : narandžasta, plava
. Veličina : S, M, L, XL
. Primjena prilika : svakodnevni život, ured
. Napomena :
. Postavke svjetlosti i monitora mogu uzrokovati blage razlike u boji. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje jer se sve dimenzije mjere ručno. Slika je samo za referencu. Obećaj : Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je brže moguće. Sadržaj paketa :
. 1 x Ženski usjevi na vrhu. 1 x Žene Loose široke pantalone za noge Premium materijal : Ljeto odijelo za 2 komada izrađene su od visokokvalitetnog poliestera. Prozračiva, meka, kože i udobna za nošenje . Moderan dizajn : 2 komada širokog nogu Podešače, vrhovi useljenih vrhova sadrže čvrstu boju, V-izrez i duge rukave. Široke pantalone sa čvrstim nogama. Nošenje ovih hlača, poboljšat će vaš temperament i učiniti vas atraktivnijim u bilo kojoj prilici. Molimo naručite 1 ili 2 veličine prema gore : s, m, l, xl.please uzimajte našu grafikon veličine kao referenca prije nego što je reference prije naručite : , Preporučite veličinu prema gore.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 69.98

Proizvodi Benafini su jednostavni i elegantni u dizajnu, pogodan za razne prilike, pokazujući vašu ličnost i ukPrilikom kupovine odaberite odgovarajuću boju, stil i količinu prema vaši