GEROGE Plišani pas smirujući mačji krevet mekan i flaffy Cuddler kućni ljubimac Jastuk samo zagrijavanje punjenih kreveta pere

GEROGE Plišani pas smirujući mačji krevet mekan i flaffy Cuddler kućni ljubimac Jastuk samo zagrijavanje

KM 9.99

Iznos

Plišani pas smirujući pas mačka krevet mekan i lepršav kudlerov kubovi za zagrijavanje štenadske krevete mašine za pranje :
Smirivanje kupaca za pse Zahvaljujući ultra mekom punjenjem pasa, ovaj anti anksiozni madrac za pse može pružiti vašim psima Uz vrhunsku udobnost Može li i mišiće i bol u zglobovima.
Izdržljivi donji krevet za pse ima visokokvalitetni materijalni donji. Mašina koja se može pratiti Cijenoj jastuka za pse je mašina koja se može prati i može se sušiti sušilom na niskim temperaturama. Ovaj krevet koji se lako čisti možeš li puno problema, to za perilicu rublja.
Ultra mekani udoban krevet za pse Ovaj krevet za pse je super mekan i udoban. Glatki i meki plišanje pružili bi vašim psima vrlo ugodno mjesto za lezanje. Vaš krzneni kućni ljubimac mora voljeti laganje na ovom psu, umjesto hladnog poda.
Multinamjenski jastuk za pse savršen za male i srednje pse. Ovaj jastuk za pse može se koristiti kao krevet za pse, pasa mat i madrac sanduk. Ovaj jastuk za pliša madrac zadržao bi vaše pse smirivanje.
Mašinski prasak i jednostavno čišćenje Nalaze se krug pravougaonih šavova u sredini ovog psećeg pad mat, što bi punjenje pamukom učinilo stabilnijim. Dakle, samo stavite krevet u mašinu za pranje, lako se očistite i ruke.
Ultra Comfort Naš okrugli pas krevet izrađen je od vrhunskog plišanog, prozračnog materijala.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 99.89

Naljepnice Poklopac planine Modifikovani modni kompas Applic APARMED : Ime : BSLCorrect Lokacija : Crno, Bijelo, žuto, crveno, Bluestyle : Mountain Compass Reformat : Dodaj : Serija : lista