Halloween bundeve fenjer The Bengler Dječji prijenosni horor atmosferski ukrasi scene rez

Halloween bundeve fenjer The Bengler Dječji prijenosni horor atmosferski ukrasi scene rez

KM 2.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Burt iz Joybuy Marketplacea Halloween bundeve fenjera dječja prenosiva horor atmosfera ukrasi scene :
Naše noći vještica Svjetla su izrađena od visokokvalitetne plastike, a ne od stakla. Naše svjetlo bundeve za Noć vještica izrađene su od visokokvalitetne plastike, a ne od stakla. Jak je i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu.
Svaki Halloween Light dolazi sa 3 baterije gumba, ako nema električne energije, možete zamijeniti baterije gumba i ponovo ih koristiti, oni će ih koristiti u privlačnim ukrasima za halloween zabave. Svjetla bundeve su male veličine, lako se nose i lagane u težini. Dizajn ručke, jednostavan za nošenje.
3 uzorke, vintage stil, fenjer bundeve sa razigranim i misterioznim izrazima. Na fenjeru su 3 različita uzoraka, a meka i topla LED svjetla dodaju i eerie i zabavni osjećaj.
Halloween bundeve svjetlo dizajnirano je s kukom. Može se objesiti na prozorima, kaminima, trijemima, vrtovima, drvećem, policijskim knjigama i stepenicama, itd. Možete ga nositi i na Noć Noć vještica ili ga koristiti za ukrašavanje vašeg trpezarijskog stola.
1x Halloween bundeve lampin rekvizicije
Najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kvadrat jasan 1 8 debljine
  • Novo

Kvadrat jasan 1 8 debljine

KM 1.67

Pakovanje od 50 jedinica debljine 1 / 8 " Cut s poliranim ivicama dostupnim u jasnom (opcionalne boje u zasebnom popisu) izrađuju se od velikog čvrstog / krutog materijala Oni su odličn

R Concepts Zadnji kočni rotor Komplet
  • Novo

R Concepts Zadnji kočni rotor Komplet

KM 74.96

R1 koncepte serija kočnih kit pruža visokokvalitetnu zaustavljanje snage Uz našu vrhunsku tehnologiju, ne morate birati između performansi i budžeta : sve je tamo u jednom paketu Vaši

Dame Cheer suknja od suknje
  • Novo

Dame Cheer suknja od suknje

KM 14.49

100% poliesterski dvostruki pleteni svojstva omogućavaju veću pokretljivost Wicks vlage dame 'fit suve naljepnica s ravnim prednjim pojasom sa natkrivenim elastičnim na stražnjoj strani