Binpure Fall Dan zahvat za Dan zahvalke Mini umjetne bundeve sa borovima

Binpure Fall Dan zahvat za Dan zahvalke Mini umjetne bundeve sa borovima

KM 3.49

Iznos

Jesen Dekoracija za Dan zahvat, mini umjetne bundeve s borovima, javorovim lišćem, žirama za kućnu organizaciju Značajke :
. - Odlična kvaliteta, može se dugo koristiti. - Odlični dodaci za jesen i dekor Dan zahvalnosti. - Dodajte neke tople, razigrane karakteristike na vaše jesenje ekrane sa ovim živim bundevima i tikvicama, javorovim listovima, borovim konusom i žirom. - Ovi vijektni mini pumpe za bundeve zasigurno impresionira vaše susjede i donose mnoge komplimente za vas. - Ako se prikaže vani, molimo stavite ovu stavku Décor na mjesto koje je zaklonjeno od izravne vlage. Specifikacija :
. Materijal : pjena
. Boja : narandžasta
. Stil : Classic
. Prikladna sezona : sve sezone
. Primjena prilika : u zatvorenom prostoru na otvorenom. 1 x Set za jesen Dekoracija. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetne pjene. Netoksičan i bez mirisa. Siguran i pouzdan. Eko-prijateljski, za višekratni i izdržljivi. Ne pogoršava se . Karakteristike : male veličine i lagane težine. Fino zanatstvo, nije lako izblijediti, nije potrebno održavanje. Odgovara za zatvoreni ili vanjski displej . Dizajn : mini pumpe, lišće javora, žira i borove konuse.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Spiralno sidrišta sa prstenom
  • Novo

Spiralno sidrišta sa prstenom

KM 6.37

Odlikuje se dizajnu arrowa da se lako zaustavi u zemlju i čvrsto zadrže sidrenje 12 in Spiralni ulog se može zaviti u zemlju za sigurnu zadržavanje Okretni prsten za 360 stupnjeva za pri

Waterpump osovina W oprema
  • Novo

Waterpump osovina W oprema

KM 15.14

Visokokvalitetne osovine i impeleri za vodu susreću ili premašuju OEM u kvaliteti i performanse Sve komponente su izrađene po OEM specifikacijama za izravno obrađeno i polirano za duže