SPEMM Domaći dekor Viseće dekor vikanje zastrašujuće animirane ukrase unutarnji duh na otvorenom Razgovor rekviziti

SPEMM Domaći dekor Viseće dekor vikanje zastrašujuće animirane ukrase unutarnji duh na otvorenom Razgovor

KM 9.99

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje market za radost na Joybuy Marketplace Viseći Halloween Decor Yelling zastrašujuće animirane Halloween Dekoracije u zatvorenom na otvorenom, anional animatoric Značajke :
zarobljenik Halloween : Neko je u vašoj kući i pokušava izaći, izgleda cool. Super zastrašujući mini viseći u zatvorskom kavezu "Pustite me napolje! " Definitivno će donijeti dom, savršeni Halloween rekviziti
materijal : izrađen od PVC plastike + krpe + elektroničkih komponenti : Instalirajte baterija samo prolazi ili učini da se osjeća da neko dolazi, odmah će napraviti super zastrašujući zvuk, pustiti me van // pomoći / pustiti da se izvučem odavde / tvoja majka ne kažem da buljiš u vrlo bezobrazan glas, Ruka sa užarenim očima proteže se da povuče Halter, efekt je vrlo realan
primenljivi prigode : vrlo je pogodan za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Može se koristiti u Halloween kućama, barovima, zabavama, vanjskim dvorištima i drugim aktivnostima. Ovaj proizvod može vrlo dobro stvoriti atmosferu Halloween.
Napomena : Nije pogodno za djecu mlađu od 3 godine. Djeca trebaju nadgledati odrasli kada igraju s ovom igračkom za igračku da djeca progutaju djeca.
Proizvodi uključuju : 1pc Noć vještica zarobljeni zarobljeni dekoracija : 28 * 23cm
Materijal : Napravljena od PVC plastike + krpe + elektroničke komponente
samohodno bateriju : 3 * 5 baterija
Ovi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnog papirnog materijala, izdržljive i dugotrajne upotrebe .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji