Retro papir zapise Decor zidne ukrasne zapise Kreativni zid ukrasni

Retro papir zapise Decor zidne ukrasne zapise Kreativni zid ukrasni

KM 8.16

Iznos

Opis
Ovaj je predmet izrađen od vrhunskog papirnog materijala za izdržljive i. Dugotrajna upotreba. Klasični dizajn zapisa papira i antikne boje i. Tekstura će osigurati njegovu popularnost među svemirskim ukrasima. Great Vintage Home bar zidni ukras koji će dodati više. Jedinstveni okus za svoje mjesto. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : papir
. -ok papirnim rekordnim zidnim ukrasima mogu se podudarati sa vašim retrom dom stilom, dodajte vintage dah. - Jedinstvena kombinacija moderne umjetnosti i retro stila čini ga savršenim. Kućni ukras, pogodan za bilo koji dizajn i uređenje interijera. -Kad ih vidite, mogu vas vratiti na rekordni eru, vintage i delikatni. ti mogu pomoći da stvori retro umjetničku atmosferu za vaš dom, hotel, kafić i restoran. -Ima dovoljno količine i različitih uzoraka zapisanih zidnih dekora koji mogu ispuniti vaše različite potrebe za ukrašavanjem.
Ovi zidni ukrasi za snimanje papira mogu se podudarati sa vašim retrom dom stilom ukrasa, dodajte vintage dah. Jedinstvena kombinacija moderne umjetnosti i Retro stil čini ga savršenim uređenjem doma, pogodno za bilo koji dizajn i uređenje interijera . Kad ih vidite, mogu vam vratiti eru za rekordnu eru, vintage i osjetljivu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji