Shulemin Premium simulacijski cvijet prirodna fotografija rekviziti

Shulemin Premium simulacijski cvijet prirodna fotografija rekviziti

KM 0.33

Iznos

Opis : To su ove umjetne karakteristike cvijeta izrađene od materijala koji ne oštećuju lako, tako da se može dugo koristiti, a ljepotu pravog cvijeća može dugo vremena Što vam može ponuditi ovaj umjetni cvijet Da li ima svijetle boje i živopisan oblik cvijeća, koji može dodati vitalnost i ljepotu u vaš životni prostor.silk Cvjetni materijal čini da se osjeća stvarno. Plastični i željezni žični materijal čine da je izdržljiv za upotrebu. Ukupna dužina proizvoda je oko 35,3cm. Promjer cvijeta je oko 4cm.can koristi se za kućnu namještaju, fotografski rekvizicije. To je fina izrada, prirodna i puna boja, jasno vidljive vene lista. Budovi su prirodni, grane su realne, a vrlo simulirani dekorativni efekt je dobar.item naziv : umjetno chethermeatrial : plastika, željezna žica, svilene cvijeće, realistično, sigurno, ponovno za ponovno gorivo : ukupna dužina : 35.) Prečnik cvijeta : 4cm / 1,57 "(približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo ostavite laganu razliku za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. : 1 x Umjetni cvijet se može koristiti za kućnu namještaju, fotografski rekviziti. To je fina izrada, prirodna i puna boja, jasno vidljive vene lista. Budovi su prirodni, grane su realne, a vrlo simulirani dekorativni efekt je dobar .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jesen zimske uštede
  • Novo

Jesen zimske uštede

KM 3.00

Ženska kap na ramenu puno labav džemper na dugim rukavima na dugim rukavima Poseban dizajn dukserišta čini ga više seksi i privlačnijim za nošenje Odijelo za jesen, zima, proljeće :

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 8.99

Kućni dekor DEAR DECOR ZIDNI SOBA Zidna naljepnica za papir Pull Stick Savršen poklon za muškarce, žene, djevojke, dječake, djecu, djecu, ljubavnicu, roditelj, prijatelju Primjenjive sc