Božićni ukrasi Male čizme Privjesci Božićni pokloni Božićni ukrasi Privjesak za olovke Male cipele Bondy čizme

Božićni ukrasi Male čizme Privjesci Božićni pokloni Božićni ukrasi Privjesak za olovke Male cipele Bondy

KM 12.99

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Burt iz Joybuy Marketplace Božićni ukrasi Male čizme Privjesci Božićni pokloni Male cipele Bomy Canty čizme
Karakteristike : < Br> Dizajn je roman, a boja meka. Proizvod ima viseće konop za jednostavno viseće i laganu težinu. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se na mreži.
Veliki ukrasi za odmor, idealne ukrase, možete ih objesiti na zidovima, kamine, božićna drveća i Prikažite prozore u godišnjem sezonu.
Višenamjena, može se koristiti kao poklon torba ili privjesak kako bi djeci dovela malu čizmu punu malih iznenađenja. Može se koristiti i kao bombonske i grickane torbe za ukrašavanje festivala.
privjesak za pokretanje ovog proizvoda izrađen je od novih tkanina, što je pogodno za Božić ili druge festivali kao mali poklon prijateljima i rođacima, i mogu biti i Hung ili postavljen bilo gdje.
Božićni ukrasi Božićni pokloni Božićni ukrasi Privjesak za olovke Male cipele Boboy Boots
Materijal : Tkanina, ružičasta, siva
Mali privjesak za bomboni - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog. Odličan i ekonomičan način čišćenja ili ukrašavanje vaše sobe. Ručno mjerenje, molimo vas da omogućite grešku 0 ~ 2cm, hvala.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Velztorm Ori Gaming Custom Desktop
  • Novo

Velztorm Ori Gaming Custom Desktop

KM 310.00

Velztorm PC prodaje računare s prilagođenim / nadograđenim konfiguracijama za poboljšanje performansi sistema Ako računar ima modifikacije, prema gore navedenim, okvir proizvođača o