Toyfunny drveni adventski kalendar Božićni ukras čokoladnog okvira ukrasa

Toyfunny drveni adventski kalendar Božićni ukras čokoladnog okvira ukrasa

KM 9.99

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje po pokupljanim knjigama iz Joybuy Marketplace Drveni adventski kalendar Božićni ukras za ukrašavanje okvira Chocolate - Karakteristike :
2021 Adventski kalendar poseban je kalendar koji se koristi za izračunavanje dana kada dolazi Božić. Koristeći ovaj kalendar odbrojavanja odmora i odrasli će uživati ​​u pripremi za Božić.
24 numerirani poklon štandovi savršeni su za postavljanje bombona ili minijaturnih poklona za djecu, dodajući svečanu radost i zabavniju vašem domu.
Ovaj drveni Advent Calendar Božićna partija Čokoladni štand izrađen je od visokokvalitetnih trupaca.
Možete prebaciti, premještati i preurediti fragmente za prilagođavanje svojih bezbroj drveća. Izvrsna kvaliteta osigurava da se ovaj adventski kalendar može koristiti iz godine u godinu.
Najbolji božićni poklon : može pomoći djeci da razviju sposobnost prepoznavanja boje i mogućnosti prepoznavanja broja.
Elk : 39x33x0.3 Inča - paket uključuje :
1 x božićni ukras čokoladnog okvira
Drveni advent Calendar Božićni ukras za ukrašavanje okvira čokolade.gear za holi-jay!. Božićni ukrasi, božićni pokloni, božićna stabla Pribor, božićni ukrasi, božićna svjetla, božićni papir za omotavanje, božićni viseći dekor, božićni ventil, božićni najam.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Božićni ukras to je moja mama
  • Novo

Božićni ukras to je moja mama

KM 8.00

Vrijeme je za ukrašavanje kuće, sretan Božić! Svaki ornament se pojedinačno ispisa i ukrašeni čistom kaputom Oni su nevjerojatni odmor za odmor, čine jedinstven poklon za nekoga pose