Električni lanci, bežična punjiva lagana lagana lančana pila za rezanje drveta

Električni lanci, bežična punjiva lagana lagana lančana pila za rezanje drveta

KM 2.67

Iznos

f Jelovine :
sa zaštitnim štandom
Za tradicionalnu sjekiru, naša je motorna pila sigurnija i može vam uštedjeti više vremena, naša je motorna pila opremljena sigurnosnim gumbom Kada ga koristite, morate pritisnuti sigurnosni gumb i prebaciti se da biste izbjegli slučajni dodir. Novo dizajnirana prijenosna bežična motorna pila ima sigurnosni švarčić za zaštitu za zaštitu vaše sigurnosti prilikom zapisivanja i obrezivanja grana.
bežični
This product comes with two large capacity batteries, you no longer have to be restricted by the power cord, which is convenient for operation.
Port< / Strong> a ble i lagano> t Ova mjere za ponovno punjivanje za rezanje drveta pomoću težine Samo oko 1200g / 42.33oz i ukupna dužina samo 31cm (4,72 inča). Čak i ako nemate puno snage, možete jednostavno koristiti motornu pilu, držeći motornu pilu u jednoj ruci i držanje grana u drugom, nije naporno za dugo radno vrijeme. Pružamo vam 2 piste, kao i profesionalne rukavice motorne testere. Uštedite više vremena i novca.
eff i cicijalizacija i sigurna >
Ova bežična lančana pila prilagođava visokokvalitetni vodič za vodič koji je podvrgnut dubokom ganching procesu osigurava glatko rezanje. Naša mini motorna pila ima dizajn pregrijavanja, kako bi se izbjeglo izgaranje motora, automatski će se zaustaviti kada se motor pregrijava. Pravovremena rasipanja topline Da biste izbjegli dizajn zaštite od preopterećenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pomeranska mama naljepnica
  • Novo

Pomeranska mama naljepnica

KM 1.50

Pomeranski decal savršen je način da se vaša ljubav prema tom krznenom članu porodice ili čini sjajan poklon za prijatelje i porodicu Podijeli se na širinu do 23 inča (visina će se r

Infiniti Q bežične DVD slušalice
  • Novo

Infiniti Q bežične DVD slušalice

KM 12.47

Kompatibilan ove bežične slušalice će raditi za vas, period Nema druženja sa kodovima ili smišljam "uparivanje " uputa Svoju pogodak za vas uzimamo Imate naporan život, neka to učin