GNOME bez licana patuljaka lutka slatka sjedeća držanje patuljaka Party isporučuje ukras prozora

GNOME bez licana patuljaka lutka slatka sjedeća držanje patuljaka Party isporučuje ukras prozora

KM 3.00

Iznos

GNOME bez lica patuljaka lutka slatka sjedeća držanje DWarf Party isporučuje ukras prozora
karakteristike : cijele godine lutke - lutka je jedan od simbola pčelinjeg festivala Dajte ga kao dar porodici i prijateljima i donesite im sreću. Slatki proljetni patuljak je dobar ukras za dom cijele godine, a može se obući za proljetne stranke, vjenčanja, rođendane itd.
Dekoracija kuće - nabavite svoj dom pčelinji gnomi, Gnome se smatra da je GNOME smatra da je GNOME smatrano šarmom za žene i često će se naći u stajama u kojima će vam pomoći da gledaju stoku.
Ručno rađena materijala - prugasta kapu i ovalno telo. Drveni nos od perle, umjetna brada / pletenica.
Dobar izbor za poklone - lutka je odličan poklon za dovođenje sreće u porodice i prijatelje. Njihov izgled je vrlo popularan sa djecom, a također je dobar izbor za dječje poklone. I odrasli i djeca mogu igrati kod kuće, prozorima ili uredskim površinama, a mogu se postaviti kao i ukrasi za smanjenje umora. , zabava, božićni ili drugi važni dani, kako bi se vaša soba ili zabava postali živahni.
1 x patuljačka lutka - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog. Odličan i ekonomičan način čišćenja ili ukrašavanje vaše sobe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lee puna dužina Sizer die
  • Novo

Lee puna dužina Sizer die

KM 2.67

Lee puna dužina Sizera su izgrađena da traju cijeli život i super su Izrada fabrike poput municije Lee preciznost je proizvodnja visoko Kvaliteta, povoljna oprema za ponovno učitavanje o