Set minijaturnog alata za farmu Mini farme Mini kućna bašta za djecu

Set minijaturnog alata za farmu Mini farme Mini kućna bašta za djecu

KM 4.44

Iznos

Opis
Ovaj minijaturni alat za farmu s pouzdanim materijalom se proizvodi. Rustikalni dizajn i finu izradu, možete ga koristiti sa povjerenjem. Lijepi Mikro raspored rekvizita, odličan je za DIY mini kuću, pogodne za mini kuću spavaću sobu i dekor aranžmana. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : plastika
. -Made dobrog materijala, sa izvrsnim detaljima i finim izradom, ta minijaturna farma je izdržljiva. -Mini u veličini i svjetlost u težini, Mini seoski alat neće zauzeti mnogo prostora za vašu kuću. - Minijaturni alat za farme pogodan je za smješten u spavaću sobu, dnevni boravak ili kuhinju kuće. Ovaj mini seoski alat je odličan za mini kućni dodaci i pogodan za mnoge dekor izgled. - Igračka farme Alat može biti obojen sami, da biste ga učinili nježnim ukrasom na farmi mini kuća. -Ova set reprodukcije može se koristiti za ukrašavanje mikroskopskih scena, stola za pijesak i više kako bi izgledalo jedinstveno i privlače pažnju ljudi. Istovremeno, takođe je vrlo pogodan za ukras toke za gaznu temu, ukras doma, pogodan za razne scene.
Napravljen je od dobrog materijala, sa izvrsnim detaljima i finim izradom, ovi minijaturni okvir za farme je izdržljiv . Mini u Veličina i lampica u težini, Mini seoski alat neće preuzeti mnogo prostora za vašu kuću .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji