Početna Dekor New Seafood Shell Dog Božićne zabave Privjesak Crtani božićni privjesak Božićni ukras Privjesak Božić Privjesak za ukrašavanje

Početna Dekor New Seafood Shell Dog Božićne zabave Privjesak Crtani božićni privjesak Božićni ukras

KM 1.33

Iznos

2022 Nova morska hrana školjka božićne zabave Privjesak Crtani božićni privjesak Božićni ukras privjesak Božić Božićni privjesak privjesak za ukrašavanje - Karakteristike : Ovi ukrasi imaju zabavne dizajne po vašem izboru Savršeno je za ukrašavanje božićnih drva poput rođendanskih poklona i zaljubljenih.
Naše obložene su tiskane kroz sublimacijski postupak visokotemperatu, ispisanim na obje strane, a uzorak je jasan i uzorak je jasan i FADE-!
Ovaj ukras predstavlja godinu i može se prikupiti i prikupiti, simpatični privjesak za spavanje anđela kako bi izdvajao vaš privjesak za automobil, ukrasi su savršeni poklon za bilo koga. Upotrijebite ga kao bijeli slon ili šaljiv poklon u uredu ili bilo kojoj drugoj razmeni poklona.
Može se objesiti na božićnim drvećem, prozorima, vratima, pa čak i na školskim kesima i odjećom. Ukrasi kao domaći ukrasi ili smisleni pokloni za rođake i prijatelje tokom Božića, Valentinovo, rođendani i ostali festivali
Materijal : akril
Veličina : Kao što je prikazano.
1x Božićne ukrašavanje -
Ne mogu odražavati stvarnu boju predmeta zbog razlika između monitora ili reflektora u boji od osvjetljenja monitora, itd. Molimo omogućite dospjelom grešku 1-5 mm na ručno mjerenje.
Božićne svjetla; Božićne torbe za poklone.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji