HEMOTON BELLS ZVUČNICE ZA PET Zvona za kućne ljubimce za kućne ovratnike za kućne ljubimce

HEMOTON BELLS ZVUČNICE ZA PET Zvona za kućne ljubimce za kućne ovratnike za kućne ljubimce

KM 3.50

Iznos

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Mannistore s Joybuy Marketplace
. Tražite li zvona za ovratnike za svog ljubimca? Ako je tako, pogledajte naša zvona. Zvona ovratnika za pse izrađena su od sigurnog materijala, što može izdržati trajnu upotrebu. Klasični izgled zvona, moderan i lijep, stvarajući ugodnu i sretnu atmosferu. Osim ukrašavanja kućnih ljubimaca, oni takođe mogu koristiti za ukrašavanje domova i stranaka. Zvono je jednostavno instalirati, s kopčom za oblikovanje, možete ga lako pričvrstiti na ovratniku. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : metal
. - Zvona ovratnika za pse izrađene su od metalnog materijala, koji mogu izdržati trajnu upotrebu. - Zvuk je hrskav i glasan, podsećam vas tamo gde je vaš ljubimac. Zvono sa svijetlom bojom, boja nije lako razbiti. -Klasični izgled zvona, moderan i lijep, stvarajući ugodnu i sretnu atmosferu. - Ugodna zvonara pomoći će širiti odmor na veselje oko vašeg doma. - rupe za lako vešanje i povezivanje, osim da ukrašavamo kućne ljubimce, oni mogu koristiti i za ukrašavanje kuća i zabava.
Zvona ogrlica za pse izrađene su od metalnog materijala, koji mogu izdržati trajnu upotrebu. | Zvuk je hrskavan i glasan, podsećam vas tamo gde je vaš ljubimac.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji