Najlonska kontejnerska torba, nosač bubnja za bubnjevicu za bubnjevu torbu za set bubnja

Najlonska kontejnerska torba, nosač bubnja za bubnjevicu za bubnjevu torbu za set bubnja

KM 26.50

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Starrysky iz Joybuy Marketplace Drži vam bubanj i čvrsto pričvršćen na komplet bubnja.
Stezaljka za montažu sa vijkom za sigurnost postavljanja većina standardnih bubnjaka, držač za čaše može se ukloniti iz hardvera za čišćenje.
Hardver Instaliran na nosaču ima savijeni dio, koji je pogodan za zagrade promjera oko 0,78 inča /2,0cm.
Visoka otporna na habanje i odličnu izdržljivost
Boja : crna
materijal : Legura + Oxford krpa
Sadržaj paketa :
1 * vrećica s bubnjem (bez bubnja)
1 * okvir metala
samo gore navedeno Sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.
Napomena : Lagana i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. Sadrži vaše bubnjeve i čvrsto čvrsto kad se pričvršćuje na komplet bubnja. Stezaljka za ugradnju sa vijkom Prilagodi za čvrsto uklapanje Najvećih štandova bubnja, držač za čaše može se ukloniti iz hardvera za potrebe čišćenja. Hardver instaliran na nosaču ima savijeni dio, koji je pogodan za zagrade promjera oko 0,78 inča /2,0cm. Visoka otporna na habanje i izvrsna izdržljivost. Sadrži vam bubanj i čvrsto pričvršćen na komplet bubnja. Montažna stezaljka sa vijčanim vijkom za čvrsto uklapanje Najvećih bubnjih štandova, držač za čaše može se ukloniti iz hardvera u svrhu čišćenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji