Postavlja zdjelu za cvijeće stakla s metalnim kašikama za lica za lice maske posude esencijalno posuda za ulje

Postavlja zdjelu za cvijeće stakla s metalnim kašikama za lica za lice maske posude esencijalno posuda

KM 2.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Želite li imati jednostavne i jedinstvene suštinske posude za skladištenje ulja? Ako je to slučaj, naša praktična suštinska posuda za skladištenje ulja pažljivo se priprema za vas. To je višenamjenski i sigurni, koji se može koristiti za skladištenje esencijalnog ulja, maske za lice, aromu i druge stavke. Zaslužujete jedan. funkcije
. -Kolor : ružičasti
. -Materijal : staklo, metal
.34x1,57in
. -Za kozmetički saloni i onih koji masažu kod kuće, ove suštinske posude su bitne. -Dobrojite dizajn oblika cvijeta, roman i lijep, prekrasan poklon za sebe i prijatelje. -Mall i kompaktni, prikladniji za skladištenje, ne uzimajući nikakvo mjesto. - Posuda sadrži glatku površinu bez zavoja, neće naštetiti vašim rukama i kožom. -Ova esencijalna posuda za ulje izrađena je od premium materijala i najbolji je za skladištenje esencijalnog ulja.
Za kozmetičke salone i one koji masažu kod kuće, ove suštinske posude za ulje su bitno. Osjetljiv dizajn oblika cvijeta, roman i lijep, prekrasan poklon za sebe i prijatelje. Mali i kompaktni, prikladniji za pohranu, ne zauzimajući nijedno mjesto. Posuda sadrži glatku površinu bez zavoja, neće naštetiti rukama i kožom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji