Par manžete manžete modne manžetne krađe Creative Balance Oblik manžete

Par manžete manžete modne manžetne krađe Creative Balance Oblik manžete

KM 7.47

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Ovo je par izuzetno dizajniranih linkova manžetne od. Premium materijal i dizajniran sa oblikom ravnoteže, ovi lisice manžetne dodali bi. sjaj na sadašnjem glamuru vlasniku. Dobar izbor za sebe i. vaši prijatelji itd. funkcije
. - Boja : srebrna. - Materijal : bakar. - Veličina : oko 2,00x2,00x1,00cm / 0,79x0,79x0. - Ovo je najbolji poklon za muškarca, oca, dečka, muža, šefa. - Chic stilovi izvrsne manžete mogu se koristiti sa odijelima i majicom. - Izdržljiva bakrena struktura čini ove manžete izdržljive i ne utječe rđa. - manžete su nezamjenjivi dodatak za muške košulje, koje mogu u potpunosti prikazati prekrasnu manžetnu. - Ove manžetne izgledaju osjetljivo, vrlo pogodno za rad i posebne prigode.
Ovo je najbolji poklon za muškarca, oca, dečka, muža, šefa. Chic stilovi izvrsne manžete mogu se koristiti sa odijelima i majicom. Izdržljiva bakrena struktura čini ove manžete izdržljive i ne utiču na hrđu. Manžetne veze su neophodni dodatak za muške košulje, koje mogu u potpunosti prikazati prekrasnu manžetnu. Ove manžetne izgledaju osjetljivo, vrlo pogodno za rad i posebne prilike.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji