Disney princeza Tiana, moj rođendan je - pulover Hoodie za odrasle - prilagođeno-crno

Disney princeza Tiana, moj rođendan je - pulover Hoodie za odrasle - prilagođeno-crno

KM 20.00

Iznos

Službena disney roba - Disney Princess T majice za djevojčice, dječake, muškarce i žene; Majice Disney Princess Tiana; Disney Rođendan T majice za djevojčice; Djevojke rođendan T majice; Princeza i žabe T majice na kanalu kanaliziraju New-Orleans Rođen Disney princeza na vašem posebnom danu noseći ovu TIANA rođendansku majicu Odlikuje se heroinom iz Disneyjeve princeze i žabe sa banerom koji glasi, "to je moj rođendan." Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Dobijte fotografiju sa ovom Disneyem Princess Tee.
Dostupno u odrasloj i djeci Majica, premium majica, dugi rukav, i hoodie.
Magija u detaljima. Lagana umjetnost. Lagana, prstenastom pre-smanjite francuski Terry. Ribed manšete i hem uključuju spandeks. Koordinacija kapuljača. kabel sa metalnim grommettima. Poklopac na strani. Gole potrepštine. 55% pamuk / 45% poliester nije dostupno za ovu stavku. Ovaj predmet se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Uniteda Države. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne u P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo dozvolite 2-3 nedelje za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatra se prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode ovih Predmeti, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili zamijeniti ako nisu oštećeni ili neispravni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Majica za muške i deadpool team
  • Novo

Majica za muške i deadpool team

KM 12.49

Kabel i Deadpool možda ne bi se možda uvijek slagali, ali oni će raditi zajedno kada je u pitanju ušteda majica MARVEL i MUŠKA MAJICA TEAMELA Kabl i deadpool prikazuju se u sivom sivoj