Inktastično pletenje samo se odmori sa pređem i pletenim igalom

Inktastično pletenje samo se odmori sa pređem i pletenim igalom

KM 8.99

Iznos

Povratak, pustite svoj stres i učinite nešto što vas čini sretnim! Ovo se samo odmotavaju sa majicom za pređu i pletenje za igle je zabavan rođendanski poklon za bilo koji plemić! Inktastično pletenje samo se odmori sa pređem i pletenim iglema za odrasle majica muški ljubičasti xxxl Baka ili mama mogu plesti u udobnosti i stilu!. Ovo se samo odmotavaju s majicom pređe i pletenja igala su zabavni poklon za rođendan za bilo koji plemit!. Pokući, pusti svoj stres i učini nešto što te čini srećnim!., Pre-smanjite 100% pamuk, bešavne 1x1 rebrani ovratnik. Pepeo je 98/2 pamuk / poliester i atletski heather je 90/10 pamuk / poliester. Relax Humor Craft Fiber Arts Knitter Stvorite muške odjeće za odrasle Teers majice.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muški zimski vrhovi 0Soft i osjetljiv
  • Novo

Muški zimski vrhovi 0Soft i osjetljiv

KM 3.33

Opis : Naziv proizvoda : Duks sa kapuljačom Par pulover visoki elastični džemper s kapuljačom Unisex Da li da nosim šešir : Da Dužina rukava : dugih rukava Veličina odrasle osobe :

Posebne ponude za uštedu
  • Novo

Posebne ponude za uštedu

KM 0.33

Muška standup ovratnik zimske casual podstavljene pamučne jakne Fatures : 1 Značajke : Ležerni vrhovi, kolor trak za ispis, odijelo, jednokratno, verzija ima stil, moderan dizajn, i besp