+ Platno Unise dres tee

+ Platno Unise dres tee

KM 9.49

Iznos

Bella + platno Unisex dres Veličina do 5 XL - 4,2 oz/l yd (CA), 100% Airlume Corbed and Photspun pamuk, 32 singleash je Corbed i Pjeljacke pamuk / poliesterretail Fitunisex suzizizirani ovratnik i rukav kapljice na ramenima tapingeide šahstered naljepnica "Kliknite ovdje za savete za tisak tkanine " Dostupno u širokom rasponu boja kako biste pohvalili bilo koji ormar, ove majice pružaju savršeno mjesto i mekani osjećaj Bitno za svakodnevno trošenje. Savršeno za sve aktivnosti na otvorenom, kao što su krstarenje, trčanje, biciklizam, penjanje, planinarenje, putovanja, vanjske avanture, kampiranje i hodanje. Takođe odlično za povremene habanje i vježbanje. Majice su pogodne za vježbanje, trčanje, teretanu, košarku, biciklizam, trening, plažu ili kućnu habanje. Savršeno za teretanu ili samo rezanje, naša aktivna odjeća uključuje teženje, znojenje, gamaše i još mnogo toga. Dakle, ako želite sve udobnosti, fit i stil-vjerujte nam da bismo dostavili. Bitna majica je osnovna koju želite dodati u svoju garderobu. Tees su osnovni sloj, a ovaj će zadržati njegovu boju i oblik je! Sadrži komforni oblik pamuka sa nagoveštajem istegljenja koji drži svoj oblik pranja nakon pranja. Bićete zadivljeni koliko načina ćete ih nositi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni plavi i crni Ford logotip
  • Novo

Crveni plavi i crni Ford logotip

KM 2.00

Nudimo različite proizvode koji su pogodni za bilo koje vrijeme Uživajte u jednom od tih noviteta, torbice za kupovinu, pregače i boyshorts Raširite svoju strast i izrazite se...

Tajna majica za Skyhawks tačaka
  • Novo

Tajna majica za Skyhawks tačaka

KM 1.00

Point University Skyhawks tata majica Heather Siva velika Naše majice za fakultet Ward Warbul Wargel sadrže reč "tata" sa šarenim logotipom vašeg djetetovog fakulteta ili univerziteta..