LIFEGUARD Zipper Hoodie - Dukserska odjeća idealna za muškarce, tinejdžere, djevojke

LIFEGUARD Zipper Hoodie - Dukserska odjeća idealna za muškarce, tinejdžere, djevojke

KM 25.00

Iznos

Naručite sada - i uzmite ovu nevjerovatnu dukseru! Isporučuje se za samo 2-4 dana! Želite li imati najbolju kvalitetnu kapuljaču sa patentnim zatvaračem? Želite li izgledati u trendu i osjećate se dobro nošenje Hoodie Spasilaca? Ili je možda samo vi omiljena boja koju želite vidjeti sa strašnim printom? LIFEGUARD patipper Hoodie je za svaku osobu koja voli plažu, stil spasilaca i koji trebaju dobiti najkvalitetniju, ali ne mogu ga pronaći Evo ogromne potrebe trenutno se suočavate. Najčešće dukseci gube boju prilikom pranja i izgleda nisko trošak. I, najgore od svih, mnogi ljudi koji vole ovu tip ne mogu proći kroz ideju da su sve dukseve u osnovi iste. Pa, imamo savršeno rješenje za sve vaše potrebe. Zvanično licencirani duks dukserice sa hobicom. Ovaj tisak je jedinstven za životnog stila spasilaca i uvijek je preferirana stavka. Povećana veličina grada za istinsko zastupljenost vaše lokalne plaže. Kapuljača i komoda ispisani sa spasilačkom likom. Specifikacije? Prvokvalitetna tkanina? Štampano na oba rukava i kapuljače? 50% pamuk 50% poliester? Dizajniran u SAD-u? Strojno pranje hladno, osušite se, ne izbjeljivajte, operite samo boje. Pa, zašto dvaput razmislite? 100% garancija za zadovoljstvo bez rizika nudimo vam 100% garanciju zadovoljstva bez rizika da vam puste da kupite sa povjerenjem; Ne postavljaju se pitanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Neon zavijajući vuk na Mjesecu
  • Novo

Neon zavijajući vuk na Mjesecu

KM 1.67

Nudimo različite proizvode koji su pogodni za bilo koje vrijeme Uživajte u jednom od tih noviteta, torbice za kupovinu, pregače i boyshorts Raširite svoju strast i izrazite se Izaberite

Premier muns comis održiva majica
  • Novo

Premier muns comis održiva majica

KM 0.33

60% pamuk, 40% recikliranog poliesterabričnog : plainneckline : dugme sa modernim režima : moderneeevetip : kratki rukavac + dugme dugme, brendirani ovratnik, jednostavna igla Stivening :