Star Wars Darth Vader Ugly Božićni džemper - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-meka ružičasto

Star Wars Darth Vader Ugly Božićni džemper - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-meka

KM 11.49

Iznos

Službeni ratovi zvijezde Merchandise Star Wars T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Star Wars majice za muškarce; Star Wars majice za žene; Božićne majice zvijezda ratova; Star Wars Holiday Majice; Darth Vader; Ružni božićni džemper; Hoodies Star Wars; Star Wars majice za porodicu; Humor "smatram da je vaš nedostatak odmorice za odmor uznemirujući" Riječi koje nikad ne želite čuti iz Darth Vadera - bolje stavite svoju majicu ili kapuljaču sa ovim ne-ružnim uzorkom džemper božićnog džemper i počnite da se svečanite u galaksiji daleko, daleko! Sadrži Imperial Stormtrooper, vezan borac i dizajniranje zvezda, to čini sjajan, zabavan božićni (ili životni dan) poklon za vaš omiljeni obožavatelj zvijezde i savršen za odmor u Disneyland ili Walt Disney World - Poduzmite se i podudarajte se Sa prijateljima i porodicom za još zabavnije na Galaxyinoj ivici i šire! Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača. Magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tajna majica za Skyhawks tačaka
  • Novo

Tajna majica za Skyhawks tačaka

KM 1.00

Point University Skyhawks tata majica Heather Siva velika Naše majice za fakultet Ward Warbul Wargel sadrže reč "tata" sa šarenim logotipom vašeg djetetovog fakulteta ili univerziteta..

Crveni plavi i crni Ford logotip
  • Novo

Crveni plavi i crni Ford logotip

KM 2.00

Nudimo različite proizvode koji su pogodni za bilo koje vrijeme Uživajte u jednom od tih noviteta, torbice za kupovinu, pregače i boyshorts Raširite svoju strast i izrazite se...