Očev dan mens crewneck pulover duks brkovi brkovi tata svijeta najveća ideja otac

Očev dan mens crewneck pulover duks brkovi brkovi tata svijeta najveća ideja otac

KM 0.67

Iznos

Tvoj otac ti puno znači Naučio vas je sve o sportu, ribolovu i kosili travnjak. Ne samo da čini omućene džokere, ali on je uvijek tu kad vam treba. Tata najdraži je jedno od vrsta, pa pokažite mu da vam je briga o ocu majicu samo za njega. Porodica je u vlasništvu više od 20 godina, imamo ogroman asortiman proizvoda za naše kupce. Ovo uključuje smiješne majice, trendy grafičke majice, hoodies rodnetown, vrhove rezervoara za vježbanje, pop kulturne haljine, sezonske dukseve i još mnogo toga! Imamo nešto za sve. Ko god da jesi, i šta god trebate, nabavite ga u Brisco Marke! Mjerenja : prsa / dužina - veličina mjerena Torsoom opsegom : Veličina • 2xlarge • Mjere 56 "oko torza i 31" od ramena do šava. Napomena : Ovo je uniseks izrezan odjevni predmet . ponosno dizajniran i tiskan u SAD-u, nudimo širok izbor odjeće, koristeći novostne tehnologiju i ekološke mastile. Volimo ono što radimo i težimo za zadovoljstvo kupaca!. Zračna mlazna pređa za mekši osjećaj i smanjene piluje. Mašinsko oprati toplo, iznutra izvana, w / poput boja. Samo ne-hlor izbjeljivač. Suprosti medija. Ne grizu ili suvo čiste. (Ispis se može pojaviti manje na većim veličinama. Tonovi slike variraju ovisno o zaslonima koji se koriste). Tvoj dragi stari tata je neko koga poznaješ i voliš. Odjeća za očeve su savršena za pop ili djed.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Život je prekratak da ne bude geek
  • Novo

Život je prekratak da ne bude geek

KM 9.99

Nedefinirani pokloni majice pomažu vam da budete vi! Naš 100% pamučni uniseks posadni vrat bijeli život je prekratak da ne bude geek! Bold majica majica čini savršen poklon za prijatel

Muški kratki rukav Henley Tee
  • Novo

Muški kratki rukav Henley Tee

KM 2.14

Veličina : s poprsje : 106cm / 4173 '' Dužina rukava : 32cm / 12.60 '' Dužina : 70cm / 27.56 '' Poprska : M poprsje : 112cm / 44.09 '' Dužina rukava : 33cm / 12,99 '' Dužina :