Ledeno doba Scrat Praistorijski božićni praznični žica - majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeno-crno

Ledeno doba Scrat Praistorijski božićni praznični žica - majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeno-crno

KM 11.49

Iznos

Službena roba za ledenu dob
Majice za ledene dobi za muškarce, žene, dječake i djevojke; Muške majice za ledene dobi; Ženska majica za ledene dobi; Dječje majice sa ledenim godinama; Scrat Tee majice; Ledene majice za djecu i odrasle; Božić; Odmor; Vijenac; Žir; Scrat; Smiješno je Scrat, praistorijska sablja čvora iz "ledenog doba" filmova, nosi santa šešir dok se pokuca za prikupljanje na božićni venac utovaren neodoljivim čipovima na ovom službenom zavodu za odmor ili kapuljač Ne puštajte, Scrat! Dostupno u mladosti i veličinama za odrasle. Veliki božićni ili odmor za zabavu za bilo koji ventilator ledenog doba!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. kutiju, apo ili FPO adresu. Molimo vas da dozvolite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba je Štampano nakon kupovine i razmatranja prilagođenih. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili ne razmijeniti ako nisu oštećeni ili neispravni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Muška majica kratki rukav - Florida
  • Novo

- Muška majica kratki rukav - Florida

KM 14.00

NIB Muška majica kratki rukav Floridamens majica kratkih rukava / yd² (SAD) 8,8 oz. / l yd (ca), 100% pamuk predhrunga Heather Coather, Sigurnosne boje, Tweed, Black Berry, Lilac, Ponoć