Disney Peter Pan Tinker Bell Belly nije lako - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođena-atletska mornarica

Disney Peter Pan Tinker Bell Belly nije lako - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođena-atletska

KM 0.33

Iznos

Službena disney roba - majice Disney Tinker Bell za žene, muškarce, dječake i djevojke; Peter Pan Tink majice za djevojčice; Disney Peter Pan majice; Smiješan tinker zvoni koji su savršeni nije lako Tink zna ovo bolje od bilo koga. Označite omiljenu viku Peter Pan kada nosite ovaj Sassy Tinker Bell Tee, sigurno dodajte malo pixie prašine u svoj stil. Planiranje putovanja u Disneyland ili Walt Disney World? Istaknite se s ovim Disneyem Tee, savršenim za podudaranje ili koordinaciju s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. kutiju, apo ili FPO adresu. Molimo vas da dozvolite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba je Štampano nakon kupovine i razmatranja prilagođenih. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili ne razmijeniti ako nisu oštećeni ili neispravni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji