HEMOTON PAR Monstera Minđuše lišće minđuše modne naušnice za akril naušnice

HEMOTON PAR Monstera Minđuše lišće minđuše modne naušnice za akril naušnice

KM 1.67

Iznos

Opis
Ove minđuše monstera dizajnirane su s šik i stilskim stilom, svježim i jedinstvenim, čvrstim i izdržljivim dugoročnim za habanje. ovi Monstera Naušnice su w pokroviteljski ukras za zabavu, ljetne festivali, praznike, plažu, zvanje. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. -Materijal : akril, metal
.20 X1,00cm / 3,73x1. - Sadrži jedinstven i pretjerani dizajn izgleda, Monstera minđuše donosi vam elegantan i hladan izgled. - T HE Monstera EAR dodaci natjerat će vas da pogledate sa više ženstvenih šarma i atraktivnosti. - Monstera Naušnice su d esigned za nošenje na zabavi i bilo koju priliku koji mogu uhvatiti oči u trenu. - akrilne minđuše su izvrsne u izradi, a ne lako izblijediti ili pauzati, a mogu se zadržati duže vrijeme. - Monstera Naušnice su savršeni za vašu odjeću, ističe vaš modni ukus i čini vas razlikovnijim.
Sadrži jedinstven i pretjerani dizajn izgleda, minđuše Monstera vam donosi elegantan i hladan izgled. | Monstera EAR pribor natjerat će vas da pogledate više ženstvenog šarma i atraktivnosti. | Minđuše monstera dizajnirane su za nošenje na zabavi i bilo koju priliku koja mogu uhvatiti oči u trenu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji