Srebrni legura u boji Retro za minđuše za križanje za partijski kostim dodatak

Srebrni legura u boji Retro za minđuše za križanje za partijski kostim dodatak

KM 0.33

Iznos


Karakteristike :
. Potpuno novi i visoki kvalitet
. Izrađen je od visokokvalitetne legure i ne sadrži nikal. Ovo je jednostavan romantični poklon za svoje najmilije : djevojke, članove porodice, žene, kćeri, unuke i prijatelja. Božićni pokloni, pokloni za Halloween, Darov zahvalnosti, Darov zaljubljenih, Pokloni za rođendan, Diplomski pokloni. Preporučujemo da ga držite suhom. Za čišćenje je najbolje koristiti krpu za poliranje. Ako imate bilo kakvih pitanja o kupovini, slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo u rješavanju problema. Paket uključuje :
. Minđuše za zeko 1 Pair X. Specifikacije :
. Boja : srebrna
. Materijal : legura
. Qiarity : 1para
. Napomena :
. Zbog razlike svjetlosti i ekrana, proizvod koji primite možda nije potpuno isti kao i slika. Molimo vas da dopustite laganu grešku na veličini zbog ručnog mjerenja.
Potpuno novi i visoki kvalitet. Izrađen je od visokokvalitetne legure i ne sadrži nikal. Ovo je jednostavan romantični poklon za vaše najmilije : djevojke, članove porodice, žene, kćeri, unuke i prijateljice.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sterling srebrne polirane na minđuše
  • Novo

Sterling srebrne polirane na minđuše

KM 2.67

Atributi : originalni 925 srebrna srebra AVG težina : 1,98 gr.item Veličina : 28x13 mm (za perspektivu Molimo pogledajte dodatne slike za podešavanje predmeta) 30dnevna garancija za zaš

Elmo Post Stud naušnice
  • Novo

Elmo Post Stud naušnice

KM 16.48

Elmo Post Stud minđuše Besplatna poklon kutija uključena za davanje Lagana i jedinstvena Savršeno za svoje najmilije Izdržljiv i dugotrajan Savršeno kolekcionarstvo za ljubitelje naki