Staklo Dappen posuda poklopca poklopca čaša držač za manikuru oprema za nokte za nokte za noktno umjetnost akrilne pudera

Staklo Dappen posuda poklopca poklopca čaša držač za manikuru oprema za nokte za nokte za noktno umjetnost

KM 1.67

Iznos


Tačka metka :
.punite akril tekućinu / acetonu u kristalno staklenoj posudi / čašicu za akrilni umjetnički rad.Pozori za profesionalni salon za nokte, školu za nokte, stručnu ili fakultet, umjetnicu za nokte i ličnu / kućnu upotrebu itd. Profesionalni alat za nokte za tehničare za nokte. Izravno i prekrasno tijelo. Uključuje 2pcs staklene držače posude za poklopcu poklopca poklopca. Specifikacije :
. Težina proizvoda : oko 50g / komad
. Veličina : 4 * 3,6cm
. Materijal : staklo
. Upotreba proizvoda : Za izradu kristalnih alata za nokte, koji se koriste za zadržavanje kristalne tečnosti ili olovke za pranje za pranje za čišćenje kristalnih olovke, a mogu i držati ukrase ili druge proizvode. Paket uključuje :
. Kristalna čaša za nokte sa poklopcem * 2
. Držač poklopca za čaša Dappen poklopac poklopca. 2 Manikura staklena kristalna čaše sa poklopcima, specijalnim kristalnim čašicama, posebna manikira anise čaše. Nokti i pedikura za ljepotu Šminke. Prozračni materijal i slatki uzorci, što ga čini korisnim i modnim. Ima izvrsnu izradu, prekrasan izgled i jedinstvenu osobnost. Cijena je razumna, a stil je jedinstven.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji