Crtani ručnik za ruke crtani ručnik ručnika za ruke ručice Pogodna krpa Obrišite ručnik za brisanje rublja

Crtani ručnik za ruke crtani ručnik ručnika za ruke ručice Pogodna krpa Obrišite ručnik za brisanje

KM 20.00

Iznos

Opis
Ovi ručnici su napravljeni i udoban materijal, izdržljiv i praktičan. Dobra apsorpcija vode, ne blede. Dizajn crtanog izgleda, šik i roman. Praktični dizajn, bilo da su kuhinja ili kupatilo, mogu se objesiti na zidu, uštedu prostora i jednostavan za upotrebu. funkcije
. - Boja : zelena
. -Materijal : koralni runo
. - Veličina : 26. - Koral Fleece tkanina ima brzo sušenje i dobru apsorpciju vode. Praktičan i izdržljiv. - Malo i lagano, podatno i ugodno, mogu vam donijeti dobro iskustvo. - Sa vrpcom mogu se objesiti za skladištenje i odvodvanje bez zauzimanja previše prostora. - Odlična izrada i fini detalji osiguravaju njihovu popularnost i izdržljivost. Mogu se koristiti ne samo kao ručnici, već i kao ručnici za čišćenje domaćinstava. - Smiješni ručnici za životinje visi na stalak za ručnik. Mekani dodir tkanine će vas izliječiti dok obrišite ruke sa osjećajem da dodirnete trbuh životinje! Tako slatko da čak i ručnik želi da se pokvije!
Tkanina od koralnih flena ima brzo sušenje i dobru apsorpciju vode. Praktičan i izdržljiv. Crtani ručnik za ruke Viseći maramicu za maramicu Predivna krpa Brisanje Creative Wipe ručnik. Mala i lagana, podatna i ugodna, mogu vam donijeti dobro iskustvo . sa vrpcom, mogu se objesiti za skladištenje i odvodnje bez zauzimanja previše prostora.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji