Vanjski prijenosni zračni madrac na naduvavajućem krevetu za kampiranje mat mat plaža

Vanjski prijenosni zračni madrac na naduvavajućem krevetu za kampiranje mat mat plaža

KM 9.99

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovaj je predmet dobro izrađen od vrhunskog najlonskog materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Koristi komoru za spavanje. Naduvana struktura dizajna i sigurna, na ljudskom karoserištu. Sila je ujednačenija, omogućite vam da steknete ugodnije. okruženje za odmor. Odličan izbor poklona za prijatelje, obitelj koji vole piknik i druge aktivnosti na otvorenom. funkcije
. - Boja : ružičasta. - Materijal : najlon. - Multifunkcijsko, može se koristiti kao prizemna prostirka i udobnu unutarnju prostirku za sport za sport. - Napravljen od premium materijala, izdržljivog, laganog i praktičnog. - To je vodootporan i otporan na vlagu i štiti vas od vlage kada piknic na travi. - Savršena mat za izletike, kampiranje i planinarenje, zabavu na plaži, backyard play, zabave itd. - To je dobar pratitelj za putovanja i slobodno vrijeme sa porodicom i prijateljima.
Multifunkcijsko, može se koristiti kao prizemna prostirka i udobna unutarnja prostirka za sportski jastuk, zračni madrac, prenosivi prostirku, valuta za kampiranje, spavaći Jastuk. Napravljen od premium materijala, izdržljivog, laganog i praktičnog. To je vodootporan i otporan na vlagu i štiti vas od vlage kad piknic na travi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji