Prozirno skladištenje Bo multislojnog spremnika za skladištenje stolovi

Prozirno skladištenje Bo multislojnog spremnika za skladištenje stolovi

KM 1.00

Iznos

Opis
Ovo je praktična posuda za radnu površinu koja će vam pomoći da držite ruževe, četkice za šminku ili neke druge male predmete. To će biti koristan pomoćnik organizovanja vašeg kućnog rada. funkcije
. -Materijal : plastika
. - ekološki prihvatljiv i siguran plastični materijal, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. - Dobra kvaliteta sa praktičnim dizajnom za dugotrajnu upotrebu. Lagana s osjetljivim izgledom čine da se vaši mali predmeti pohranjuju u red. - uredan i uredan, jednostavan je dizajniran i pogodan za pohranu vaših malih predmeta. - Veliki kapacitet, široko se koristi za skladištenje nekih kozmetičkih stavki na radnoj površini spavaće sobe. - mali i izvrstan bez zauzimanja previše prostora, može sortirati i pohraniti razne predmete.
ekološki prihvatljiv i siguran plastični materijal, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu . dobar kvalitet sa praktičnim Dizajn za dugotrajnu upotrebu. Lagana delikatna izgleda čine da se vaši manji predmeti pohranjuju redoslijedom. I izvrstan bez zauzimanja previše prostora, može sortirati i pohraniti različite predmete.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji