Mat za kupanje slatka tuš tepih, luksuzni shaggy visoki upijajući i protiv klizanja, stroj koji se može prati za kadu, tuš i kupaonicu, 18 26

Mat za kupanje slatka tuš tepih, luksuzni shaggy visoki upijajući i protiv klizanja, stroj koji se može

KM 2.67

Iznos

✦ 【Ultra gustoća visine Microfiber】 Slatka životinjsko kupatilo za kupatilo izgrađen je od premium mikrofiblova, donoseći vam ugodan osjećaj sa mekim taktilnim Naše debele prostirke su tople i ugodne poput hodanja između oblaka, koji su vam suha i udobna i ugodna nakon ugodnog kupke.✦ 【Super voda apsorbira 3 puta od vode u prosjeku za nekoliko sekundi. Mekša i duža shag, posebno dizajnirana za maksimalnu apsorpciju vlage. Uredno zamotane strane, nije lako dobiti gubitak kose ili izvanredno. Svaki put kada izađete iz tuša ili kade, možete uživati ​​u vrhunskoj komforu.✦ 【Jednostavno čišćenje】 jedinstvene tehnologije zaključavanja vlakana, licitirajući završni oproštajno za užasno od užasne vlakne! Nakon brojnog testa perilice rublja, prostirka za kadu izgleda dobro kao novo. Bez brige da bi mogla dobiti vlakna da se odvuku, vrlo se lako nose i ne bi se brinuli. "Poseban neklizni dizajn】 TPR Dno, snažno prijanjanje koje može pomoći u držanju prostirke gotovo stacionarnim na vašem podu. Stražnja redovita tekstura povećava strukture trenja, tako da se čvrsto drži na podu. Naš rub za kupanje je više nego siguran i može vam ugrijati noge. To je nevjerojatna prostirka koja zamračuju dodatnu prašinu, prljavštinu i druge čestice iz cipela.✦ 【Više mogućnosti upotrebe】 Shaggy luksuzna prostirka za kupanje nudi izvanrednu udobnost i podršku za noge.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3droze no pro lama. - ručnik, by
  • Novo

3droze no pro lama. - ručnik, by

KM 0.33

Nema prolame Ručnik je odličan za upotrebu u kuhinji, kupatilu ili teretani Ovaj 15 po 22 inča, ručnik za ruke / sport omogućava vam prilagođavanje sobe posebnim dizajnom ili bojom..